Subota, 16/01/2016 - 22:00

LET3 - ANTIVALENTINOVO WARM UP PARTY!

Kakvo karanje? Cjelovečernje! blagdan band je rasuturio, mrle je skuhao remekdjelo od graha sa crnom karlovačkom pivom! ako je netko izgubio mobitel, 'ko ga jebe, neka si kupi novi!

U susret velikom koncertu 'ANTIVALENTINOVO' Leta3, 12.02.2016. u Domu sportova, održan još jedan warm up party!
 
 
 
Novo zagrijavanje donosi nastup super grupe BLAGDAN BAND, „creme de la creme“ riječke rock scene, a čine ga Prlja, Vava , Sandro Bastiančić, Miro Vidović i Alen Tibljaš.
 
 
 
Svi prisutni svjedočit će svojevrsnom glazbenom vremeplovu od sedamdesetih godina do novijih hitova, a isto tako i žanrovskom glazbenom presjeku tridesetak pjesama! S obzirom da je ovo antivalentinovsko zagrijavanje za ANTIVALENTINOVO, posjetioci će biti omađijani i s nekoliko pjesama Leta3!
 
Zagrijavanje uz Blagdan Band će se dogoditi 16.1.2016. u zagrebačkom Jiggy Baru – powered by Karlovačko, s početkom u 21 sat. 
 
 
 
 
Ulaz je besplatan, a svakako na ruku ide i činjenica da će Mrle za ovaj koncert spremiti svoju posebnu deliciju – meksički grah kuhan u crnom pivu! Besplatnu porciju dobiva samo prvih stotinu posjetitelja!
 
Podsjećamo da su ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.
 
Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ''Angela Merkel sere'' i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta 'Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.